Over ons

Even voorstellen

Toegewijd aan het beste kunstgebit

Ons ervaren team van Tandprothetici en Tandtechnici bundelt tientallen jaren aan expertise in onze Tandprothetische praktijk in de Bollenstreek. We streven naar de best mogelijke zorg voor uw tandheelkundige behoeften.

Al 14 jaar lang vervaardigen wij met grote zorg kunstgebitten waar onze tevreden klanten in Hillegom en omgeving op kunnen vertrouwen. Voor kunstgebitten op implantaten werken wij nauw samen met Tandartsen en Implantologen in de nabije omgeving, zoals Hillegom, Lisse, Nieuw-Vennep en Hoofddorp. Onze praktijk is erkend door alle zorgverzekeraars en wij zijn aangesloten bij het ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici).

Ons Team

Ivar Swaluë

Ivar Swaluë

Tandprotheticus

Ivar zit al vanaf 1996 in het vak. Deze geboren en getogen Amstelvener is ook daar aan zijn carrière begonnen. Na negen jaar in Amstelveen werkzaam te zijn geweest in een Tandprothetische praktijk en het afronden van zijn 8 jaar lange opleiding tot Tandprotheticus, is hij gaan werken bij een zeer gerenommeerde Tandprothetische praktijk in Amsterdam. Vervolgens werd het in 2008 tijd om zijn vleugels uit te slaan in Hillegom

Andres

Andres

Tandtechnicus

Andres heeft zijn opleiding in Italië gevolgd. Nadat de liefde hem naar Nederland heeft doen emigreren is hij in 2016 ons team komen versterken. Wanneer u met een nieuwe lach de deur uit loopt, heeft hij hier achter de schermen met veel passie aan meegewerkt!

Nick

Nick

Leerling Tandprotheticus

Nick is een perfectionist die alleen maar hoog scoort voor zijn werk op de opleiding. Geboren in een familie vol Tandtechniek en het stroomt dan ook door zijn aders! Hij heeft de droom om voor zichzelf te beginnen, maar voorlopig zit hij gelukkig nog bij ons.

Lucy

Lucy

Assistent Tandprotheticus

Lucy is in 2020 als assistent Tandprotheticus gestart bij onze praktijk. Talent, enthousiasme en een goed stel hersens geven haar de mogelijkheid om door te groeien in ons vakgebied. Intern worden haar alle kneepjes van de verschillende facetten van het vak bijgebracht. Haar sociale eigenschappen en empathisch vermogen maken haar een fijne toevoeging in de behandelkamer.

Ons adres:

Van den Endelaan 38c 2181 EK Hillegom